Hjem

Nettbutikk

Galleri

Smykker

3D-design

Grafisk design

Om HGA-design

Kontakt

hga_nettbutikk

 
 
Henrik Grønneberg Andresen
drev tidligere
"Grønneberget Smykkesmie"
i Hegdehaugsveien i Oslo.
 
 
-Arven-
 
 
For tiden reetablerer han seg i nye lokaler, og åpner nettbutikk
i nær framtid
 
 
 

 

 

"Grønneberget Smykkesmie" var et lite gullsmedverksted med utsalg, som lå nederst i Hegdehaugsveien i Oslo fra 1993 til 2001, i et område som heter Grønneberget.

 

 

 

Etter 2001 forsøkte jeg meg også ett års tid i Torggata i Oslo, men la ned driften midlertidig rundt 2003.

 

 

 

Fra jeg startet opp som gullsmed i 1993 har jeg konsentrert meg om produksjon av smykker hvor jeg har hentet inspirasjon fra norrøn tid. Dette har resultert i mine vikingsmykker, "Arven".

 

 

~I~

 

 

 

Gjennom unik design, teknikker og utsøkt håndverk opp gjennom generasjoner har vi blitt overrakt vår kulturarv. Jeg er heldig som ser det som min oppgave å få være med å ta vare på den.

~I~

 

 

 

 

Ved tusenårsskiftet tenkte jeg at i tillegg til å la meg inspirere av 1000 år gammel design også skulle se 1000 år frem i tid. Dette resulterte i smykker med mer moderne design.

 

~I~

 

 

 

 

Utover dette tar jeg også på meg reparasjoner og bestillingsoppdrag hvor kundene får smykkene designet etter eget ønske. (For tiden gjelder ikke dette, da jeg ikke har noe verksted)

 

~I~

 

 

 

 

Utover å kunne tilby smykker "fra norrøn tid....til fremtid", kan jeg nå også tilby tjenester innen grafisk design og 3D-design.

 

 

 

 

 

-Henrik Grønneberg Andresen-

 

 

HGA-design © 2017